Skip to main content

Implant de par Brasov pret

Obositi sa mai incerce tratamente pentru cresterea parului costisitoare, care nu au niciun efect benefic, persoanele in cauza vor naviga pe site-urile de specialitate cu speranta ca vor gasi informatii despre implant par Brasov pret accesibil. Tratamentele pentru cresterea parului promovate in mediul online s-au dovedit ineficiente pe termen lung. Chiar daca par a oferi beneficii in primele 2-3 luni de la administrare, acestea nu trateaza cauza si nici nu provoaca inmultirea firelor de par pe termen lung. De aceea, implantul de par pare a fi cea mai eficienta interventie asupra scalpului.

Exista numeroase persoane care apeleaza la interventiile de chirurgie plastica, inclusiv cand se confrunta cu calvitia si cauta transplant de par pret accesibil. Numarul acestora creste de la an la an, avand in vedere avansarii tehnologiilor medicale utilizate in clinicile de specialitate. Indiferent de motivul optarii pentru o interventie, fie ca este vorba despre corectarea unui defect sau despre nemultumirea unei persoane fata de aspectul fizic, medicii din Brasov sunt pregatiti sa trateze cu profesionalism fiecare pacient.

Update luna iulie 2022: Dupa analiza experientelor pacientilor din toata tara, putem spune cu siguranta ca cea mai buna optiune pentru implantul de par din Romania este clinica Dr. FUE (apasa aici pentru a le vizita siteul lor), costul unui implant de par la ei incepand de la 1590 euro si include transportul si cazarea gratuita pentru pacientii din toata Romania (in cazul in care sunt din Brasov).

In zilele noastre, se pune foarte mult accentul pe aspectul fizic. De aceea, presiunea existenta pe umerii unei persoane care considera ca are anumite defecte, atinge cote maxime. Operatiile estetice efectuate cu scopul indreptarii unui defect la nivelul fetei sau al corpului sunt benefice atat timp cat sunt efectuate de catre medici specialisti cu un istoric medical cercetat anterior. In Craiova, preturile serviciilor de inalta calitate sunt accesibile si sunt cunoscute prin intermediul paginilor web.

implant de par brasov pret

Avantajele serviciilor de chirurgie plastica Brasov

Medicii din Brasov ofera pacientilor lor tratamente de calitate, avand in vedere aparatura de ultima generatie de care dispun. Medicii se pot lauda cu o pregatire recunoscuta atat la nivel national, cat si international si cu sute de mii de pacienti vindecati pana astazi. Fie ca este vorba despre chirurgia cicatricilor, a fetei, a regiunii mamare sau la nivelul restului corpului, medicii ce ofera servicii de chirurgie plastica Brasov se vor ocupa de pacienti cu profesionalism.

Persoane din toata tara pot ajunge cu usurinta in Brasov, avand in vedere pozitionarea orasului. Pacientii pot calatori in Brasov cu masina personala, cu trenul si chiar cu avionul, pana in aeroportul din Sibiu, utilizand ulterior un alt mijloc de transport in comun.

Folosind cele mai moderne tehnici chirurgicale plastice, medicii din Brasov sunt pregatiti spre a trata orice problema de ordin estetic atat la femei, cat si la barbati. Clinicile private dispun de medici cu pregatire in domeniul chirurgiei plastice si nu numai, al caror istoric medical poate fi verificat de catre potentialii pacienti cu o simpla cautare pe site-urile de specialitate.

Un alt avantaj poate fi dedus din review-urile pacientilor. Exista pe site-urile clinicilor de chirurgie plastica recomandari ale pacientilor privind serviciile medicale de care au beneficiat. Este important ca potentialii pacienti sa studieze anterior interventiilor aceste review-uri, pentru a afla dintr-o sursa sigura detalii despre doctori si despre modalitatea in care acestia isi trateaza pacientii.

Exista numeroase avantaje pe care tratamentele de chirurgie plastica le au pentru pacienti, cu toate acestea, din pacate, orasul Brasov nu ofera inca servicii de implant de par. Cu toate astea, aici sunt clinici medicale care ofera servicii medicale foarte diversificate.

Persoanele interesate de transplant de par pret accesibil se pot reorienta catre alte orase din tara, precum Bucuresti sau Cluj.

1. Dr. FUE (click aici pentru a accesa siteul lor), Cluj-Napoca

 

Votati ca fiind cea mai buna optiune in 2021 – mai multe detalii gasiti pe siteul lor https://drfue.ro/. Preturile lor sunt cele mai bune din Romanai la momentul actual, incepand de la 1590 euro.

Contact:

Implant de Par Cluj – Dr. FUE
Website: drfue.ro
Telefon: 0756-651-768
Email: drfuecluj@gmail.com
Adresa: Bulevardul 1 Decembrie 1918 numărul 31, Cluj-Napoca 400699

2. Clinica Dr. Felix Hair – implant de par pret accesibil Bucuresti

implant de par pret dr felix

Conform spuselor pacientilor, clinica Dr. Felix Hair ofera cele mai bune astfel de servicii in capitala, fiind recunoscuta pentru implant de par pret accesibil Bucuresti. Medicii au un istoric bogat in domeniu, avand in vedere experienta in clinicile din Amsterdam, Geneva sau Paris. Acestia isi desfasoara activitatea si pe plan international, cu scopul de a aduce in Romania servicii de cea mai inalta calitate.

Pentru implantul de par, medicii utilizeaza tehnica Quality FUE (Q-FUE), o modalitate prin care etapele tratamentului sunt realizate manual chiar de ei si nu de tehnicieni. Avand in vedere parerea specialistilor, aceasta tehnica este cea mai putin invaziva – nu lasa semne, nu provoaca sangerari sau dureri.

Pretul interventiei poate fi aflat simplu, prin completarea unui formular de consultatie online. Costul serviciilor difera de la un pacient la altul, in functie de zona care necesita transplant de par si de complexitatea afectiunii.

  • Website: www.drfelixhairimplant.ro;
  • Telefon: +40 720.254.368;
  • Email: office@drfelix.ro;
  • Adresa: Sos. Nordului Nr. 102G, Sector 1, Bucuresti, Romania.

3. Motora Hair Transplant & Aesthetics – transplant de par pret bun Cluj-Napoca

implant de par pret motora

Printre multe alte tratamente oferite de medicii de la Motora Hair Transplant & Aesthetics, precum tratamente dermato-cosmetice, augumentare mamara sau lipoaspiratie, se numara si transplant de par pret bun Cluj-Napoca. Utilizand metoda FUE, transplantul de par este realizat cu par recoltat din alte zone ale corpului, precum: ceafa, tample, barba, piept. Asadar, parul recoltat este implantat in zona afectata a scalpului, fara ca pacientului sa ii fie provocata durere sau sa i se lase semne. Vindecarea, de asemenea, este rapida, in aproximativ 10 zile de la interventie.

Este bine de stiut ca persoanele care vor suferi astfel de interventii in clinica vor beneficia la clinica dr. Motora de servicii all inclusive: cazare si transport de la aeroport pana la hotel.

Clinica realizeaza consultatii online pentru pacientii care se inregistreaza pe site-ul oficial completand un formular. Pachetele puse la dispozitie pacientilor sunt urmatoarele:

  • Pachetul 1: transplant par prin metoda FUE + tratament PRP – interventie de 1 zi (3000-5000 fire) + servicii all inclusive cu pretul de 1749 Euro;
  • Pachetul 2: transplant de par prin metoda FUE + tratament PRP – interventie 2 zile (4500 – 8000 fire) + servicii all inclusive cu pretul de 2699 Euro.

Contact:

  • Website: www.drmotora.ro;
  • Telefon: +4 0725 288 123;
  • Email: contact@drmotora.ro;
  • Adresa: Str. Macinului Nr. 11A, Cluj-Napoca.

Implantul de par nu poate fi comparat cu niciun alt tratament, avand in vedere complexitatea si efectul pe care le are. De aceea, nici pretul nu trebuie sa para exorbitant pentru pacienti – implantul consta intr-o munca foarte dificila pentru medici, este o interventie pe viata si are un impact puternic asupra pacientului.

Interventia merita costurile percepute de clinici. Implantul de par s-a dovedit a avea un impact foarte puternic asupra starii psihice a pacientilor si nu numai asupra aspectului fizic. De aceea, aceste doua aspecte trebuie asezate in prim plan, inaintea celui financiar.