Skip to main content

Implant de par Constanta pret

Numeroase persoane care locuiesc in Constanta sau in zone apropiate de acest oras, care se confrunta cu calvitia si isi doresc rapid o rezolvare, cauta pe Internet informatii despre implant de par Constanta, pret si locuri in care interventia se poate face, sperand ca vor gasi solutia la o problema care ii deranjeaza fizic si psihic, deopotriva.

Constanta poate fi considerat unul dintre cele mai bune centre din tara pentru interventii de chirurgie estetice, datorita faptului ca in clinicile de specialitate exista medici specialisti cu experienta relevanta in ceea ce priveste astfel de interventii.

Update luna iulie 2022: Dupa analiza experientelor pacientilor din toata tara, putem spune cu siguranta ca cea mai buna optiune pentru implantul de par din Romania este clinica Dr. FUE (apasa aici pentru a le vizita siteul lor), costul unui implant de par la ei incepand de la 1590 euro si include transportul si cazarea gratuita pentru pacientii din toata Romania (in cazul in care sunt din Constanta).

Pe langa transplant de par Constanta, la pret accesibil si calitate indiscutabile, multi opteaza pentru diverse alte operatii estetice, considerand ca au nevoie sa isi corecteze anumite deficiente functionale. Ei bine, clinicile din Constanta bucura zilnic multi pacienti, indeplinindu-le visul. Cu siguranta multe dintre operatii sunt destul de costisitoare, insa pana la urma nimic nu este prea scump, atat timp cat rezultatul este cel dorit. Sunt afectiunii care afecteaza oamenii atat fizic, cat si mental.

Multi considera ca rezolvarea la problemele pe care le au o pot gasi doar in strainatate, acolo fiind medici mai buni. Total gresit. Majoritatea problemelor estetice pot fi rezolvate in clinicile private sau in spitalele de stat din Constanta. In plus, si in alte orase ale Romaniei exista posibilitatea realizarii unor operatii estetice de succes. In orasele mari exista clinici care dispun de echipe de medici specialisti care stiu exact ce trebuie sa faca pentru ca rezultatul sa fie pe masura asteptarilor pacientului. Bine de stiut este ca si in Constanta se pot rezolva foarte multe probleme de natura estetica.

implant de par constanta pret

Operatii estetice si implant de par Constanta, pret si calitate pe plus – aspecte care determina cresterea numarului de pacienti

Ei bine, unul dintre cele mai importante motive pentru care cei interesati aleg orasul Constanta pentru rezolvarea problemelor de natura estetica este pretul – foarte multi cauta implant de par Constanta pret mic. Da, in Constanta costurile interventiilor de natura estetica sunt accesibile. Al doilea motiv este, bineinteles, calitatea serviciilor oferite de cadrele medicale.

Aparatura folosita este de ultima generatie, motiv pentru care pacientii nu simt durerea. Medicii specialisti din Constanta ofera pacientilor incredere, profesionalism si garanteaza rezultate impecabile,  100% naturale.  Datorita instrumentelor microchirurgicale folosite, recuperarea va fi mult mai rapida, fara sangerari sau  cicatrici.

In urma unor cercetari, cei interesati de operatii estetice, inclusiv transplant de par, se orienteaza catre o clinica in functie de calitatea serviciilor oferite si de pret. Prin faptul ca ofera  transplant de par Constanta pret mic, orasul se incadreaza in preferintele pacientilor.

Clinicile din acest oras primesc anual si foarte multi straini care vin pentru diverse proceduri estetice. Oare de ce? Pentru ca medicii interventionisti dispun de o pregatire la standarde mondiale. Lucru impresionant, nu? In general, foarte multi pacienti aleg o anumita clinica in care stiu ca vor fi tratati de cei mai buni medici esteticieni, la un pret accesibil, bineinteles.

In urma celor prezentate mai sus, se poate observa ca orasul Constanta dispune de multe avantaje. Singurul dezavantaj este ca putem vorbi despre o singura clinica pentru implant de par Constanta, iar calvitia este o problema ce afecteaza foarte multe persoane, motiv pentru care acestia apeleaza la interventia estetica.

Mai jos vor fi prezentate trei clinici in care interventia de transplant de par se poate face: din Constanta, din Cluj si  din Iasi. Prin urmare, cei care doresc sa aiba mai multe alternative, mai multe posibilitati de a compara preturile interventiilor, se pot orienta si catre celelalte doua din Cluj si din Iasi.

  1. Clinica Dr. FUE

Clinica Dr. FUE este considerat a fi cel ma bun centru estetic din Romania. Numarul de interventii estetice a trecut de 200 pe an si asta datorita faptului ca serviciile medicale au fost apreciate de toti pacientii.

Echipa de medici specialisti are o experienta vasta in domeniul esteticii, ceea ce inseamna ca toti cei ce se gandesc sa isi faca un implant de par la Clinica Dr. FUE, se pot lasa cu incredere pe mainile esteticienilor. Tehnica folosita este FUE si aduce rezultate impecabile pacientilor, 100% naturale.

Clinica Dr. FUE, ofera posibilitatea alegerii pacientilor intre doua pachete:

– FUE + terapie PRP – 1 zi, in jur de 5000 de fire, costul este de 1590 euro;

– FUE + terapie PRP – 2 zile, in jur de 8000 de fire, costul este de 2590 euro.

In fiecare pachet intra urmatoarele servicii: consultul inainte si dupa implantul de par, servicii de cazare si masa la un hotel de 5 stele din Cluj, transportul pacientului de la aeroport, tratamentul medicamentos, serviciile de ingrijire medicala de dupa interventie si acoperirea cicatricilor in timpul operatiei, in cazul in care exista.

Contact:

Implant de Par Cluj – Dr. FUE
Website: drfue.ro
Telefon: 0756-651-768
Email: drfuecluj@gmail.com
Adresa: Bulevardul 1 Decembrie 1918 numărul 31, Cluj-Napoca 400699

2. Clinica Parului – transplant par Constanta, pret accesibil

implant de par pret clinica parului constanta

Cei interesati de un implant par Constanta, pret bun si calitate superioara a actului medical, vor gasi la Clinica Parului exact ceea ce isi doresc. Este prima clinica din Romania care a inceput sa faca transplant de par folosind tehnica Micro FUE Regenerativ. Prin utilizarea acestei metode, medicii garanteaza ca parul implantat va creste pe tot parcursul vietii.

Daca un pacient sufera de calvitie avansata, specialistii recomanda tratarea zonei prin utilizarea terapiilor complementare, cum ar fi PRP (plasma bogata in factori de crestere) si mezoterapie. Mezoterapia se refera la introducerea multivitaminelor la nivelul dermului, cu ajutorul microinjectiilor. Costurile implantului de par sunt urmatoarele:

– consultatie transplant par, cu analiza tricoscopica, 280 ron;

– tratament PRP impotriva caderii parului, 200 euro/sedinta;

– mezoterapie 150 euro/sedinta;

– transplant par micro FUE+PRP – 1 zi, de la 1800 euro.

3. OZONO, Iasi

implant de par pret clinica ozono

Cine isi doreste un rezultat 100% natural, fara cicatrici sau alte semne, poate opta cu incredere pentru centrul OZONO din Iasi. Este recomandat de toti pacientii care si-au facut aici interventii estetice. Medicii garanteaza rezultate vizibile dupa 20 de zile. In cazul in care este nevoie de o noua completare, rezultatul final va fi vizibil dupa aproape un an.

Legat de pret, costul unui transplant de par la centrul OZONO din Iasi este de 1100 de euro (FUE, aproximativ 1000 de fire).

In concluzie, se poate spune ca cei care si-au facut interventii estetice in cadrul clinicilor mentionate mai sus au fost pe deplin multumiti de rezultatul final si de serviciile medicale primite. Pacientii care si-au facut in Constanta alte interventii decat cea legata de podoaba capilara au fost, de asemenea, incantati de rezultatul oferit de medicii ultraspecializati.