Skip to main content

Implant de par Bucuresti pret

Te numeri printre cei care cauta pe Internet „implant de par Bucuresti pret”? Ai ajuns unde trebuie! Micul Paris, este o frumoasa destinatie care are grija sa surprinda toti turistii, nu? Mai mult de atat, Bucuresti este orasul cu un sector medical foarte bine dezvoltat, oamenii putand sa isi trateze diversele afectiuni.

Una dintre cele mai solicitate interventii  este implantul de par, o interventie estetica ce poate fi realizata in Bucuresti la un pret accesibil. In mod justificat, cei interesati cauta pe Internet sintagma transplant de par Bucuresti pret, deoarece investitia financiara este un aspect care conteaza. Multi pacienti fac de doua ori in viata procedura de implant, pentru ca exista riscul ca prima data sa nu functioneze asa cum trebuie in unele zone. De aceea, la un interval de timp, se insereaza noi grafturi in zonele in care prima procedura nu a functionat.

Update iulie 2022: Dupa analiza experientelor pacientilor din toata tara, putem spune cu siguranta ca cea mai buna optiune pentru implantul de par din Romania este clinica Dr. FUE (apasa aici pentru a le vizita siteul lor), costul unui implant de par la ei incepand de la 1590 euro si include transportul si cazarea gratuita pentru pacientii din toata Romania (in cazul in care sunt din alt oras).

Dupa cum se cunoaste foarte bine, nivelul de trai in Romania nu este la fel de ridicat precum cel al multor alte tari, ceea ce inseamna ca si preturile practicate la nou sunt mult mai mici decat in strainatate. Atunci cand vine vorba despre interventii estetice, Romania este frecventata de foarte multi straini.

implant de par bucuresti pret

Avantajele interventiei medicale de implant par Bucuresti: pret mic si calitate inalta

Cele mai multe cautari pe Google efectuate de persoane care sufera de calvitie sunt despre implant par Bucuresti pret.  De ce? Pentru ca multi isi doresc aceasta interventie si se gandesc daca si-o pot permite, in primul rand. In Bucuresti exista clinici private si spitale de stat care fac implant de par la un pret accesibil, iar pacientii primesc cele mai bune servicii medicale.

Stim ca pierderea parului este o problema care afecteaza tot mai multi oameni. Partea buna este ca exista solutii. Una dintre ele si cea mai buna consta in interventia ce presupune implantul de par la o clinica din Bucuresti, locul unde stima de sine va reveni, iar rusinea si anxietatea vor disparea.

Odata ce se ia aceasta decizie, pacientul isi va achita solutia optima pentru calvitie. Multi fosti pacienti recomanda cu incredere clinicile estetice din Bucuresti in care isi desfasoara activitatea medici specialisti in estetica, foarte buni, care surprind pacientii cu rezultate impecabile.

Toti cei care cauta transplant par Bucuresti pret bun, au aici un raspuns: 3 clinici, recomandate cu incredere de pacientii care au trecut deja prin aceasta experienta si care acum se bucura de frumoasa si sanatoasa lor podoaba capilara:

  1. Clinica Dr. Felix, Bucuresti

implant de par pret dr felix bucuresti

Una dintre cele mai bune clinici de implant de par este Clinica Dr. Felix din Bucuresti. Cu un numar impresionant de cazuri rezolvate cu succes, echipa de medici specialisti a reusit sa faca fericiti mii de pacienti, atat romani cat si straini. Pentru implantul de par, se foloseste metoda globala Quality FUE, fiind si cea mai eficienta.

FUE se realizeaza cu ajutorul unei aparaturi de ultima generatie si cu maxima atentie a medicilor ultraspecializati. Recuperarea se va face intr-un timp scurt, fara dureri si fara cicatrici sau sangerari, pacientii putand sa se intoarca la munca urmatoarea zi. Medicii garanteaza pacientilor un rezultat 100% natural.

In ceea ce priveste costurile, pretul unui implant de par este de aproximativ 2000 de euro. Acesta depinde de complexitatea problemei fiecarui pacient. Daca in discutie intra o zona mica in care se doreste implantul, atunci suma va fi sub 2000 de euro. Deci, pretul variaza.

Dr. Felix Popescu  este medicul specialist in chirurgia estetica plastica si microchirurgie reconstructiva, care isi desfasoara activitatea in clinica ce ii poarta numele. Considera ca fiecare implant de par este o opera de arta. Adevarul este ca a avut numai rezultate notabile.

Asadar, cei interesati de aceasta procedura estetica pot apela cu incredere la l dr. Felix. Rezultatul va fi pe masura asteptarilor, sau chiar peste.

  1. Lookclinic, Bucuresti

implant de pare pret lookclinic bucuresti

A doua clinica in care se poate realiza cu succes un implant de par, la un pret foarte bun, este Lookclinic, in Bucuresti. Aici pacientii sunt impresionati de calitatea si performanta actului medical. Este utilizata cea mai evoluata metoda de inlocuire a firelor pierdute – FUE. \

Rezultatul oferit de medicii ultraspecializati va aduce zambetul pe buzele pacientului si va fi 100% natural. In aproximativ doua luni de zile se poate observa cresterea parului, lucru imbucurator.

In cadrul clinicii sunt practicate si alte metode de implantare: terapia PRP, laser, terapia medicala si micropigmentarea.

Legat de pret, acestea variaza. Daca problema pacientului presupune o sesiune mica, pretul este de 1560 de euro. Una avansata costa 2350 de euro, iar o sesiune uriasa are pretul de 4700 de euro. Terapia PRP costa 150 de euro.

Facandu-se anestezie locala, medicii garanteaza o recuperare imediata. Nu vor exista complicatii daca pacientii urmeaza cu atentie sfaturile medicilor oferite dupa operatie. Nu se poate pune problema despre durere, cicatrici sau sangerari. Lookclinic utilizeaza microinstrumente chirurgicale si aparatura de ultima generatie.

  1. Egoclinic Institutul Dermato-Estetic, Bucuresti

implant de par pret egoclinic bucuresti

Egoclinic este un centru estetic specializat in dermatologie, tratamente chirurgicale cu laser si implant de par. Pacientii care si-au facut implant de par la aceasta clinica au fost foarte multumiti de rezultatele obtinute dar si de profesionalismul, siguranta si atentia de care medicii specialisti au dat dovada.

In cadrul Egoclinic, transplantul de par se poate realiza prin doua metode: STRIP si FUE. In functie de complexitate problemei pacientului, medicul o va alege pe cea potrivita. FUE este o tehnica evoluata cu rezultate foarte eficiente.

In ceea ce priveste costurile, Institutul Dermato-Estetic sustine un pret de 1 euro / unitatea foliculara. Preturile variaza, de la persoana la persoana, in functie de zona extinsa ce necesita implantul. Daca este vorba de o calvitie extinsa, se poate ajunge pana la 2000-3000 de euro. Totusi este o suma accesibila pentru aceasta procedura estetica.

In urma celor prezentate mai sus, se poate spune ca preturile clinicilor de implant din Bucuresti nu sunt tocmai mari pentru cei interesati. Nimic nu este prea mult, atat timp cat rezultatul este cel dorit.

Un lucru este insa sigur. Dupa aceasta interventie, pacientii isi vor recapata increderea in sine, atractivitatea si vor reusi sa scape de sentimentele negative pe care le experimentau atunci cand ieseau in public. Din pacate, calvitia este o problema ce afecteaza oamenii nu doar fizic, ci si mental.

Exista totusi si tratamente impotriva caderii parului, cum ar fi cele cu finasteride, al caror cost timp de un an este acelasi cu cel al unui implant de par.