Skip to main content

Implant par Cluj pret

Esti aici si citesti articolul pe care l-am pregatit pentru tine pentru ca te intereseaza subiectul implant de par Cluj, pret pe care il poate avea si care sunt clinicile de incredere carora li te poti adresa.

Pe langa faptul ca este unul dintre cele mai frumoase orase romanesti, cu o regiune al carei mister isi pastreaza reputatia, Cluj-Napoca se remarca si prin serviciile medicale oferite persoanelor care se confrunta cu diverse afectiuni, cum ar fi calvitia, dar si altele, bineinteles.

Udate luna iunie 2022: Dupa analiza experientelor pacientilor din toata tara, putem spune cu siguranta ca cea mai buna optiune pentru implantul de par din Romania este clinica Dr. FUE (apasa aici pentru a le vizita siteul lor), costul unui implant de par la ei incepand de la 1590 euro si include transportul si cazarea gratuita pentru pacientii din toata Romania (in cazul in care sunt din alt oras).

Dupa cum multi stiu deja, in cazul calvitiei se poate vorbi despre avantajele unui transplant par Cluj, pret accesibil si calitate notabila. In mod cert, o asfel de interventie se poate realiza cu succes in clinicile private si in spitalele de stat din Cluj-Napoca.

implant de par cluj pret

Avantaje obtinute prin optiunile de implant par Cluj: pret mic si calitate inalta

Multi straini stiu deja caracteristicile unui implant par Cluj: pret mic si calitate inalta, motiv pentru care vin in acest oras pentru a se bucura de avantaje semnificative.

Nivelul de trai in numeroase alte tari este mult mai ridicat decat cel din tara noastra, prin urmare si costurile serviciilor medicale practicate dincolo de granitele noastre sunt mai mari.  De astfel, se poate spune ca preturile interventiilor de natura estetica in Romania sunt mult mai mici decat cele din alte tari, motiv pentru care  si strainii aleg sa isi faca tratamentul de calvitie in marile orase romanesti.

In ziua de azi, recapatarea parului si a frumusetii podoabei capilare presupune o interventie cu o investitie de bani semnificativa, insa nu atat de costisitoare precum in trecut, deoarece tehnologia noua si foarte performanta a permis si micsorarea preturilor.

Totusi, cei afectati de calvitie, care isi doresc un implant de par, depun cateva eforturi financiare. Dar, nimic nu costa prea mult, atat timp cat rezultatul este cel dorit. Dupa indelungi cautari pe Internet pe subiectul transplant de par Cluj pret, multi au constatat ca orasul Cluj este cel in care pot face procedura la un pret accesibil.

Costul interventiei ce presupune un implant de par este influentat de mai multi factori, cum ar fi: calitatea parului transplantat, numarul de grefe, metoda de implant ( FUE, FUT, ARTAS), care este propusa de medic, in functie de complexitatea problemei, tara si regiunea in care se va realiza interventia estetica si, bineinteles, tratamentul specializat, pentru ca cei ce fac aceasta procedura au nevoie de o ingrijire impecabila.

In urma celor mai multe recomandari, in ceea ce priveste un implant de par Cluj pret, vor fi  prezentate mai jos trei clinici, al caror pret este accesibil pentru toti cei interesati.

  1. Dr. FUE, Cluj-Napoca (apasa aici pentru a merge la siteul lor)

Pentru a beneficia de un implant de par de succes, Dr. FUE din Cluj-Napoca este optiunea cea mai buna. Pe langa faptul ca rezultatul final va fi unul impecabil, pacientii sunt foarte multumiti si de pret, dar si de calitatea actului medical oferit de medicii specialisti. Dr. FUE este considerat a fi cea mai buna clinica din Romania. Numarul de interventii estetice depaseste cu mult peste 300 pe an.

Medicii acestei clinici sunt inregistrati in Colegiul Medicilor din Cluj, ceea ce inseamna ca au o experienta vasta in lumea esteticii. Folosesc cea mai putin invaziva metoda pentru implantul de par – FUE, dar si una dintre cele mai eficiente. Echipele de specialisti esteticieni sunt in numar de 3 si opereaza sase zile/ saptamana.

Dr. FUE pune la dispozitia pacientilor posibilitatea de a opta intre doua pachete cu un pret accesibil:

– Interventie FUE + terapie PRP – 1 zi, aproximativ 5000 de fire. Costul acestui pachet este de 1590 de euro;

– Interventie FUE + terapie PRP – 2 zile, aproximativ 8000 de fire. Pretul pachetului este de 2590 de euro.

In aceste pachete, clinica include mai multe servicii, cum ar fi:

– consult inainte de interventia estetica;

– consult dupa interventia estetica;

– tratament de ingrijire dar si medicamentos dupa ce a fost facuta procedura de implantare a parului;

– asigurarea transportului pacientului de la aeroport;

– in cazul in care exista cicatrici, vor fi acoperite cu fire de par in timpul operatiei;

– cazarea si masa la un hotel de 5 stele din Cluj-Napoca.

Contact:

Implant de Par Cluj – Dr. FUE
Website: drfue.ro
Telefon: 0756-651-768
Email: drfuecluj@gmail.com
Adresa: Bulevardul 1 Decembrie 1918 numărul 31, Cluj-Napoca 400699

  1. Motora Hair Transplant & Aesthetics, Cluj-Napoca

implant de par pret motora cluj

O a doua clinica, unde pacientii vor putea sa isi faca un implant de par la un pret accesibil, este Motora Hair Transplant & Aesthetics, tot din Cluj. Echipa de specialisti a doctorului estetician Motora face minuni. Aici pacientii beneficiaza de un adevarat profesionalism al cadrelor medicale si de o procedura utilizata la nivel global – FUE. Instrumentele folosite in cadrul interventiilor ce presupun implantul de par sunt de ultima generatie, ceea ce inseamna ca pacientul nu va avea dureri, cicatrici sau sangerari.

Si aici, clinica Motora ofera pacientilor posibilitatea de a alege intre doua pachete la preturi atractive:

– FUE + terapie PRP – 1 zi, intre 3000-5000 de fire: 1749 de euro;

– FUE + terapie PRP – 2 zile, intre 4000-8000 de fire: 2699 de euro.

Exista si alte avantaje de care pacientii pot beneficia, alegand unul dintre cele 2 pachete. La toate interventiile estetice din cadrul Clinicii Motora, participa medici cu experienta. Printre acestia se numara si doctorul Motora, al carei clinici ii poarta numele. Ceilalti medici sunt si ei adevarati magicieni cand vine vorba despre chirurgie plastica.

In ceea ce priveste costul controlului inainte si dupa interventie, acesta este inclus in pachetul ales de pacient, la fel si serviciile de cazare si masa la un hotel de cinci stele si transportul pacientului de la aeroport. Daca vor exista cicatrici pe scalp, vor fi acoperite cu par in timpul interventiei.

  1. Clinica MEDSTET, Cluj-Napoca

implant de par pret medestet cluj

MEDSTET este o alta clinica din Cluj ce ofera posibilitatea pacientilor de a-si face implant de par la un pret bun. Este prima clinica din Romania specializata in chirurgie estetica plastica si ofera rezultate impecabile, motiv pentru care multi pacienti calca pragul zilnic in centrul MEDSTET.

Pentru implantul de par, tehnica oferita de medici nu este FUE, ci STRIP sau FUT. In comparatie cu pretul metodei FUE, aici este mai mic, aproximativ 1000 de euro.

In concluzie, se poate spune ca preturile pentru un implant de par difera de la persoana la persoana, in functie de complexitatea calvitiei si de volumul de par ce trebuie transplantat pentru a se obtine cele mai bune rezultate. Dar, dupa cum se poate observa, in aceste trei clinici din Cluj, costurile sunt accesibile.

In urma unor cercetari, s-a remarcat faptul ca pacientii care si-au facut implant de par in Cluj au fost multumiti atat de pret cat si de serviciile oferite prin actul medical. Asadar, in mod cert, orasul Cluj pune la dispozitia celor interesati cele mai bune oferte pentru implantul de par.