Skip to main content

Implant de par femei pret

In urma unor multe cautari pe Google legate de implant par femei pret accesibil, cele mai multe dintre doamnele si domnisoarele care sufera de calvitie se pare ca au gasit solutia in marile orase romanesti. Astazi, implantul de par este una dintre cele mai solicitate interventii, motiv pentru care foarte multe clinici fac aceasta interventie. Calvitia este problema care afecteaza nu doar fizic, ci si mental, persoanele de sex feminin, care isi doresc foarte mult ca podoaba lor capilara sa fie una bogata.

Se pare ca implantul de par este o interventie solicitata de foarte multe femei, datorita rezultatelor garantate pentru toata viata. Aceasta idee este sustinuta si de traficul online generat de cautarile pentru transplant par femei pret accesibil.

Update luna iulie 2022: Dupa analiza experientelor pacientilor din toata tara, putem spune cu siguranta ca cea mai buna optiune pentru implantul de par din Romania este clinica Dr. FUE (apasa aici pentru a le vizita siteul lor), costul unui implant de par la ei incepand de la 1590 euro si include transportul si cazarea gratuita pentru pacientii din toata Romania (in cazul in care sunt din alt oras).

Calvitia fiind o boala care afecteaza mental foarte multe femei, increderea in sine si atractivitatea sunt doua aspecte foarte importante care dispar odata cu aceasta afectiune. In locul acestor sentimente atat de frumoase apar rusinea si anxietatea, insa, dupa realizarea implantului de par, totul se va schimba. Echipele de medici specialisti din orasele mari ale tarii garanteaza cele mai bune rezultate.

La o simpla cautare pentru implant par femei pret bun, motoarele de cautare afiseaza multe clinici romanesti, in care reprezentantele sexului frumos pot face o astfel de interventie. Multe dintre ele au incercat cu mese si peruci, insa acestea nu au reusit sa le inlature suferinta interioara cu care se confruntau zilnic. Astfel de tertipuri utilizate pentru a masca afectiunea, nu arata natural si nici nu sunt nici foarte comode.

Exista femei care apeleaza si la tratamente farmaceutice, insa nici acestea nu obtin rezultatele dorite, in cazul in care calvitia s-a manifestat semnificativ.  Implantul de par este intr-adevar o interventie care necesita cateva eforturi financiare, dar nu este vorba despre sume de bani exorbitante.

implant de par femei pret

Implant par femei pret bun, in Romania

In Romania exista clinici care ofera pacientelor diverse pachete avantajoase cu servicii all-inclusive. De exemplu, diverse centre estetice includ in pretul interventiei cazarea, masa, controlul medical inainte si dupa interventie, transportul pacientei de la aeroport, tratamentul medicamentos si ingrijirea medicala.

In cele ce urmeaza iti aducem  in prim plan trei clinici din Romania, care pun la dispozitia tuturor femeilor interesate de implant par femei pret avantajos cele mai atractive pachete. In cadrul acestora lucreaza cei mai buni medici esteticieni care au obtinut rezultate notabile in munca lor.

  1. Dr. FUE – Transplant par femei pret bun Cluj-Napoca

Cu siguranta multe femei interesate de acest subiect au auzit despre Clinica Dr. FUE ca ar fi cea mai buna clinica din Romania. Ei bine, asa este! Toate pacientele isi vor indeplini aici cel mai frumos vis: obtinerea unei frumoase si bogate podoabe capilare.

Clinica Dr. FUE are medici excelenti, adevarati specialisti in chirurgia plastica. Acestia au o experienta vasta in acest domeniu, stiind cu exactitate ce trebuie facut.

La Clinica Dr. FUE se fac peste 200 de interventii estetice pe an, ceea ce inseamna ca pacientii sunt foarte multumiti de rezultatul obtinut, de pret si de serviciile medicale pe care le primesc.

Acest centru estetic pune la dispozitia tuturor femeilor doua pachete avantajoase:

– interventie FUE + terapie PRP –  1 zi, in jur de 5000 de fire; Pretul este de 1590 de euro;

– interventie FUE + terapie PRP – 2 zile, aproximativ 8000 de fire; Costul pachetului este de 2590 de euro.

In pretul acestor doua pachete intra si alte servicii, cum ar fi: consultul medical inainte si dupa interventie, transportul pacientului de la aeroport, tratamentul medicamentos, ingrijirea medicala si alte servicii, precum cazare si masa.

La o simpla cautare pe Google implant de par femei pret bun, Clinica Dr. FUE se afla printre primele rezultate oferite de motorul de cautare.

Contact:

Implant de Par Cluj – Dr. FUE
Website: drfue.ro
Telefon: 0756-651-768
Email: drfuecluj@gmail.com
Adresa: Bulevardul 1 Decembrie 1918 numărul 31, Cluj-Napoca 400699

  1. Motora Hair Transplant & Aesthetics, Cluj-Napoca

implant de par pret motora

Motora Hair Transplant & Aesthetics este o alta clinica din Cluj, vizitata foarte des de multe femei. De ce? Pentru ca de aici pleaca intotdeauna cu zambetul pe buze. Dr. Motora, dar si ceilalti medici esteticieni, au grija de acest aspect.

Implantul de par se realizeaza cu atentie sporita, utilizandu-se cea mai buna aparatura, de ultima generatie, si cele mai eficiente metode, cum ar fi FUE. Datorita acestor modalitati de realizare a interventiei, nicio pacienta nu va avea dureri, sangerari sau cicatrici.

Pe langa aparatura si metoda FUE, este nevoie de un medic estetician foarte bun care sa stie exact cum sa lucreze. In clinica Motora nici nu se pune problema, ca acest aspect nu poate fi posibil. Aici lucreaza o intreaga echipa de specialisti care cunosc foarte bine acest domeniu al esteticii.

In ceea ce priveste pretul, clinica ofera posibilitatea pacientelor sa aleaga unul dintre cele doua pachete:

– interventie FUE + terapie PRP – 1 zi, intre 3000-5000 de fire: 1749 de euro;

– interventie FUE + terapie PRP – 2 zile, intre 4000-8000 de fire: 2699 de euro.

Fiecare pachet include  urmatoarele servicii:

– control inainte de interventie;

– control dupa interventie;

– tratament medicamentos si servicii de ingrijire medicala;

– transportul pacientei de la aeroport;

– cazare si masa la hotel de 5 stele in Cluj.

Asadar, in ceea ce priveste un transplant de par femei, la pret bun, Motora Hair Transplant &Aesthetics este una dintre cele mai bune variante.

  1. Clinica Dr. Felix – implant par femei pret accesibil Bucuresti

implant de par pret dr felix

La o simpla cercetare pe un motor de cautare, implant de par femei pret accesibil, in Bucuresti, Clinica Dr. Felix aparare in topul rezultatelor. Pragul acestei clinici este trecut zilnic atat de paciente romance, cat si din strainatate.

Dr. Felix, poate sa ofere cele mai bune rezultate, 100% naturale. Quality-FUE este una dintre cele mai moderne tehnici, utilizate pentru realizarea implantului de par.  In cadrul clinicii se foloseste aparatura de ultima generatie, ceea ce inseama ca pacientele nu vor simti durere si nu vor ramane cu cicatrici dupa interventie. Pentru ca vindecarea sa fie rapida si sa nu apara complicatii, este recomandata urmarea cu strictete a sfaturilor medicului specialist estetician.

Legat de pret, se poate spune ca variaza de la un pacient la altul. De ce? Pentru ca la fiecare pacient calvitia se manifesta diferit. Costurile difera in functie de complexitatea cazului fiecarei pacienta. Complexitatea se refera la zona extinsa in care se va realiza interventia. Pentru o sesiune mica, pretul va fi aproape de 2000 de euro, iar daca sesiunea este avansata sau uriasa, se va ajunge la o suma mai mare.

Asadar, in urma celor prezentate mai sus, se poate concluziona ca toate femeile care sufera de calvitie pot realiza un implant de succes la una dintre clinicile mentionate, reusind astfel sa obtina o podoaba capilara de invidiat.