Skip to main content

Implant de par Iasi pret

Iasi – un oras cu o cultura vasta si un potential turistic dezvoltat, nu este vizitat de oamenii din intreaga tara si chiar si din strainatate doar pentru frumusetea sa, ci si din motive precum cele care vizeaza domeniul medical, precum un implant de par Iasi pret bun. Este un oras in care sistemul medical s-a dezvoltat in ultimii ani, reusind sa se claseze astazi intre preferintele multor oameni ce au nevoie de tratamente sau interventii chirurgicale.

In Iasi se gasesc unele dintre cele mai bune clinici de chirurgie plastica din tara, unde medicii opereaza cu aparatura performanta, ceea ce a condus la vindecarea a unui numar impresionant de pacienti.

Update iulie 2022: Dupa analiza experientelor pacientilor din toata tara, putem spune cu siguranta ca cea mai buna optiune pentru implantul de par din Romania este clinica Dr. FUE (apasa aici pentru a le vizita siteul lor), costul unui implant de par la ei incepand de la 1590 euro si include transportul si cazarea gratuita pentru pacientii din toata Romania (in cazul in care sunt din alt oras).

Decizia optarii pentru o interventie de chirurgie plastica, precum implantul de par, nu este una simplu de luat. Este nevoie de timp de reflectare, de cautare a unei clinici specializate si a unui medic potrivit, dar mai ales de resurse financiare. Cu toate astea, impactul pe care il are o astfel de interventie asupra omului este nemaipomenit. Facand referire la aspectul fizic si nu numai, pacientul va avea parte numai de avantaje atunci cand alege interventia de transplant de par Iasi: pret accesibil si calitatea actului medical, fiind cele mai importante.

Avand in vedere partea psihologica, operatiile estetice sunt ceea ce aduc oamenilor satisfactie, incredere in sine si o altfel de atitudine in public. Asadar, Iasi este orasul potrivit pentru a avea parte de astfel de servicii profesioniste, executate de medici care isi dedica timpul si cunostintele pentru a aduce zambetul pe chipul pacientilor.

implant de par iasi pret

Ce ii determina pe cei mai multi sa aleaga serviciile implant de par Iasi?

Cei care folosesc motoare de cautare cu scopul de a gasi implant de par Iasi pret accesibil, vor regasi in rezultate transparenta in ceea ce priveste costurile percepute si tehnicile utilizate in clinici.

Atunci cand pacientii aleg o clinica pentru o interventie deosebit de importanta, precum transplantul de par, subiectul financiar cantareste foarte mult, alaturi de calitate. Cele doua aspecte trebuie sa relationeze spre a satisface pacientul. Review-urile pacientilor regasite in mediul online arata ca acestia se declara multumiti de interventiile pe care le-au facut in Iasi si le recomanda cu caldura si altor oameni, afirmand ca s-ar intoarce la aceeasi medici oricand vor avea nevoie de o alta operatie plastica. Dar ce ii face pe oameni sa revina la tratamentele si interventiile oferite de medicii din Iasi?

Avantajele unui transplant par Iasi? Pret bun, calitate impecabila a actului medical

 • pentru un implant de par Iasi cu pret bun, costurile percepute de medici respecta raportul calitate-pret;
 • aparatura performanta regasita in clinicile de specialitate cantareste enorm in ceea ce priveste rezultatele transplantului de par;
 • rezultatele interventiilor sunt pe masura asteptarilor si au un aspect natural;
 • clinicile din Iasi arata impecabil, activitatea medicilor fiind desfasurata intr-un mediu steril;
 • istoricul medical este cel care cantareste mult in decizia pacientului, iar medicii din Iasi sunt pregatiti din acest punct de vedere.

In afara de avantajele de ordin medical, trebuie luat in considerare rezultatul unui implant de par pe plan emotional. Pentru o persoana care se confrunta cu calvitia, transplantul de par inseamna renuntarea la inhibitii, a uita de metodele de ascundere a acestui defect, precum si redarea increderii in sine.

Cum alegi cea mai buna clinica cand cauti Implant de par Iasi, pret mic

Inaintea unei interventii atat de importante, pacientul trebuie sa petreaca o buna perioada de timp cautand cel mai bun pret transplant de par Iasi. Cu toate ca interventia trebuie sa aiba loc indiferent de partea economica, avand in vedere impactul avut asupra pacientului – acesta trebuie, totusi, sa cantareasca toate aspectele anterior. Asadar, va face cea mai buna alegere avand in vedere calitatea si pretul, iar rezultatele asteptate nu vor intarzia sa apara.

Un subiect in legatura cu care pacientul ar trebui sa se intereseze este istoricul medical al doctorului care opereaza la clinica aleasa. Din fericire, mediul online este incarcat cu o multime de astfel de informatii despre medicii de specialitate si parerile pacientilor.

Oferte transplant de par Iasi, pret accesibil

 1. Dr FUE – Cea mai bun calitate si un pret accesibil

 

Cu o experienta de peste 2 ani in domeniul implantului de par, medicii specialisti de la clinica Dr FUE asigura astazi siguranta a o multime de pacienti si readuc zambetul pe chipurile celor mai nemultumiti de aspectul lor fizic. Este un centru medical complex in care opereaza medici cu experienta vasta si cu studii internationale.

In cadrul clinicii, implantul de par se realizeaza utilizand tehnica FUE, care nu provoaca durere si nu lasa semne la nivelul scalpului. Oferta clinicii Dr. FUE este urmatoarea: 5000 fire de par cu pretul de 1590 Euro.

Contact:

Implant de Par Cluj – Dr. FUE
Website: drfue.ro
Telefon: 0756-651-768
Email: drfuecluj@gmail.com
Adresa: Bulevardul 1 Decembrie 1918 numărul 31, Cluj-Napoca 400699

 1. Susanu Clinic, transplant de par Iasi, pret corect

implant de par pret susanu iasi

Depasind pana astazi un numar de 4000 de interventii de chirurgie plastica, clinica Susanu de implant par Iasi realizeaza o multime de tratamente de inalta calitate. Avand in vedere mediul in care se desfasoara activitatea medicilor, pacientii au oportunitatea de a se trata sau de a isi face o interventie estetica intr-o clinica igienizata, cu aparatura performanta, care se bucura de o echipa de specialisti pregatiti sa schimbe vieti.

Reprezentantii clinicii mentioneaza ca cea mai buna sursa de informatii pentru fiecare pacient este chiar medicul – chirurgul plastician. El va putea sa ofere pacientului toate detaliile necesare, precum: procesul de desfasurare al interventiei, perioada post-operatorie sau chiar si riscuri. Pentru pacienti este disponibil urmatorul pachet: intre 1-500 unitati foliculare UF (aproximativ 1000 fire) cu pretul de 890 Euro.

Contact:

 • Website: https://susanuclinic.ro;
 • Telefon: +40730 787268;
 • Email: office@susanuclinic.ro;
 • Adresa: Exclusive Residence, Bl. A7, parter, Strada Petre Andrei, Iasi, Romania.

Avand in vedere cele doua oferte ale clinicilor, cel mai bun pret implant de par Iasi este cel mentionat in oferta Susanu Clinic. Cu toate astea, este important ca pacientul sa cerceteze cu atentie fiecare clinica, pentru a opta pentru medicul preferat. Chiar daca pretul este foarte important, este bine sa ia la cunostinta toate informatiile privind echipa medicala si rezultatele de pana acum.