Skip to main content

Implant par Craiova pret

Persoanele care sufera de calvitie vor fi interesati de un implant par Craiova, pret mic, urmand sa faca un research in mediul online, pentru a se infrma cu privire la acest subiect. Transplantul de par este un subiect tot mai accesat, mai ales in ceea ce ii priveste barbatii, la care afectiunile scalpului sunt mai frecvente decat la femei.

Multi cauta transplant par Craiova, pret accesibil. Sistemul medical din Craiova este foarte dezvoltat, iar doctorii trateaza pacientii profesionist. Acesta este orasul in care oamenii isi pot corecta anumite defecte ale aspectului fizic, clinicile dispunand de astfel de servicii variate. Este foarte important ca interventiile de chirurgie estetica sa nu lase semne, sa fie efectuate corect si sa aiba rezultate cat mai naturale. Aceste aspecte sunt garantate in Craiova, unde costurile sunt estimate corespunzator fiecarei interventii, in functie de complexitatea interventiei.

Update luna iunie 2022: Dupa analiza experientelor pacientilor din toata tara, putem spune cu siguranta ca cea mai buna optiune pentru implantul de par din Romania este clinica Dr. FUE (apasa aici pentru a le vizita siteul lor), costul unui implant de par la ei incepand de la 1590 euro si include transportul si cazarea gratuita pentru pacientii din toata Romania (in cazul in care sunt din alt oras, cum ar fi Craiova).

Desi multi sunt tentati sa caute in afara tarii clinici pentru efectuarea interventiilor chirurgicale, o buna idee este sa faca un research anterior pentru istoricul medical al clinicilor si al medicilor care opereaza in Craiova, pentru a se convinge de calitatea lor. Aparatura utilizata in clinicile de specialitate din oras este de inalta calitate si garanteaza efectuarea interventiilor in siguranta si cu rezultatele dorite de medic si pacient.

Calvitia este o problema care afecteaza puternic pe plan psihologic orice pacient. Nu este o afectiune evidenta doar din punct de vedere fizic. Chiar daca pacientul a incercat anterior sa isi acopere lipsa de par cu peruci sau mese, suferinta inca a existat. De aceea, chiar daca pare la prima vedere o interventie destul de costisitoare, este bine de stiut ca transplantul se face pe termen lung si aduce satisfactii enorme pentru oricine.

implant de par craiova pret

Avantajele efectuarii interventiilor de chirurgie plastica in Craiova. Se poate lua in calcul implant par Craiova pret mic?

Craiova nu este un oras renumit doar pentru frumusetea sa, ci si pentru serviciile medicale pe care le ofera. Medicii au un istoric vast in domeniul chirurgical si utilizeaza aparatura performanta, astfel inregistrand astazi sute de mii de pacienti vindecati, multumiti. Avand in vedere review-urile pacientilor, ce pot fi verificate accesand site-urile oficiale ale clinicilor, precum si forumurile de specialitate, rezultatele medicilor din Craiova sunt naturale, aspect de luat in calcul inaintea unei astfel de interventii.

Desi pretul depinde de complexitatea sa, acestea sunt accesibile si prezentate transparent, astfel ca pacientul sa inteleaga costul fiecarei etape de tratament sau interventie. Medicii sunt alaturi de pacienti pe perioada vindecarii. Acest proces nu trebuie sa devina ingrijorator pentru ei – este important sa respecte indrumarile medicilor cu privire la momentul in care vor reveni pentru controlul medical.

Un alt beneficiu este reprezentat de modalitatile vaste de transport pana in Craiova. Este foarte important confortul dupa o astfel de interventie, de aceea se poate opta pentru transportul aerian din Aeroportul International Craiova.

Cum alegi cea mai buna solutie atunci cand cauti transplant par Craiova pret accesibil?

Din pacate, cei care vor cauta pe Internet informatii despre implant par Craiova pret mic, vor afla ca nu se poate face o astfel de interventie in oras deocamdata. Cu toate acestea, Craiova dispune de medici renumiti care opereaza in domeniul chirurgiei plastice, utilizand aparatura de cea mai inalta calitate.

In acest moment, cei interesati de transplat par se pot reorienta catre alte orase mari din tara, precum: Bucuresti, Timisoara sau Iasi, unde exista clinici care realizeaza interventia.

1. Dr. FUE (click aici pentru a accesa siteul lor), Cluj-Napoca

Avand in vedere numarul de pacienti multumiti pe care l-au inregistrat medicii de la Dr. FUE din Cluj-Napoca, se poate spune despre acestia ca sunt unii dintre cei mai buni doctori de specialitate din tara. Clinica foloseste tehnica ce s-a dovedit a oferi cele mai bune rezultate pe termen lung, anume FUE. Pachetele puse la dispozitie pacientilor sunt urmatoarele:

  • FUE + terapie PRP – 1zi, 5000 de fire: 1590 de euro;
  • FUE + terapie PRP – 2 zile, 8000 de fire: 2590 de euro.

Este bine de stiut ca in pretul mentionat sunt incluse costuri de transport de la aeroport, cazare si masa la un hotel, consultul si controlul, precum si tratamentul de dupa operatie sau repararea unor posibile semne.

Contact:

Implant de Par Cluj – Dr. FUE
Website: drfue.ro
Telefon: 0756-651-768
Email: drfuecluj@gmail.com
Adresa: Bulevardul 1 Decembrie 1918 numărul 31, Cluj-Napoca 400699

2. LookClinic Hair Implant, Bucuresti

implant de par pret lookclinic

Cu un numar de peste 200.000 de pacienti multumiti de rezultate, LookClinic Hair Implant este una dintre cele mai bune clinici specializate in implant de par. Utilizand tehnica de inalta calitate – FUE, interventiile nu provoaca sangerari, nu lasa semne si nici nu presupun durere. Aici, implantul de par are un proces de recuperare rapida, fara cicatrici si cu un rezultat natural. Pachetele oferite la LookClinic Hair Implant sunt urmatoarele:

  • FUE mica, intre 850-1850 de fire: 1560 de euro;
  • FUE mare, intre 1500-3500 de fire: 2350 de euro;
  • FUE uriasa, intre 3200-7400 de fire: 4700 de euro;
  • Sedinta PRP cu pretul de 150 Euro.

Avand in vedere piata, preturile percepute de clinica sunt mai ridicate. Cu toate acestea, serviciile oferite aici sunt profesionale, avand in vedere echipa medicala si conditiile din clinica.

3. Brol Medical Center, Timisoara

implant de par pret brol medical center

Brol Medical Center este una dintre cele mai bune clinici de specialitate din Timisoara. Aici transplantul de par este posibil utilizand doua tehnici, anume FUE si TUF. Avand in vedere echipamentul modern de care dispun, precum si salile moderne si conditiile din clinica, pacientii sunt tratati cu profesionalism. Medicii de specialitate au un istoric ce cuprinde numeroase interventii efectuate, la fel si echipa anestezica si echipa de monitorizare postoperatorie. Pachetele pe care le ofera Brol Medical Center pacientilor sunt urmatoarele:

  • O sedinta utilizand tehnica TUF: aproximativ 1000 de grefe, cu pretul de 2500 Euro;
  • O sedinta utilizand tehnica FUE: aproximativ 1000 de grefe, cu pretul de 2500 Euro;

Este bine de stiut ca in costurile mentionate sunt incluse anestezia, interventia, spitalizarea, precum si controalele ce vor avea loc dupa implant.

 

Pretul unui implant de par difera, depinzand de mai multi factori. Cu toate acestea, este o interventie foarte importanta pentru orice persoana care se confrunta cu caderea excesiva a parului. O astfel de interventie poate creste stima de sine pentru pacient, ii poate reda increderea in aspectul sau fizic si ii va schimba complet infatisarea. Avand in vedere importanta pe care o are un transplant de par, este important ca pacientul sa isi aleaga foarte atent clinica si medicul specialist.