Skip to main content

Transplant de barba pret

De ce in prezent multi barbati cuta solutii pentru transplant de barba pret accesibil? Ei bine, exista foarte multi barbati interesati de aceasta interventie. Acestia recurg la un transplant de barba pentru o infatisare mai masculina sau si din alte motive, cum ar fi cresterea rara a parului intr-o anumita zona sau inexistenta lui. In majoritatea culturilor, barba este un aspect important al masculinitatii. De asemenea, este complementara fizionomiei barbatului.

Astazi, un  transplant de barba pret bun este o dorinta fireasca a multor barbati, o interventie estetica foarte solicitata atat in randul barbatilor foarte tineri (20-30 de ani), cat si in randul barbatilor trecuti de 30 de ani. Implantul de par consta in transplantarea firelor de par din zona cefei, in zonele faciale ce prezinta goluri. Inexistenta parului sau cresterea rara a firelor de par sunt aspecte ce pot aparea si in urma unor accidentari sau afectiuni de care sufera pacientul.

Update iulie 2022: Dupa analiza experientelor pacientilor din toata tara, putem spune cu siguranta ca cea mai buna optiune pentru implantul de par din Romania este clinica Dr. FUE (apasa aici pentru a le vizita siteul lor), costul unui implant de par la ei incepand de la 1590 euro si include transportul si cazarea gratuita pentru pacientii din toata Romania (in cazul in care sunt din alt oras).

De asemenea, alte doua cauze ar putea fi si dereglarea hormonala sau mostenirea genetica. Un lucru foarte important de stiut este ca tinerii sub 20 de ani nu pot face aceasta interventie, deoarece se considera ca nivelul lor de hormoni nu este inca stabil.

Transplantul de par se realizeaza in trei etape: examinarea pacientului, care va fi expus unor teste pentru a se vedea daca firele de par si radacinile sunt rezistente, apoi va avea loc extragerea firelor din zona cefei si implantarea lor in zonele ce necesita umplere. Inainte de interventie, pacientul poate alege impreuna cu specialistul estetician stilul de barba care i se potriveste cel mai bine.

In ceea ce priveste pretul, acesta difera in functie de numarul grefelor necesare, care nu este unul fix. Daca este vorba despre o zona lipsita de par, se vor implanta  aproximativ 4500-5000 de grefe. In cazul in care este necesara o intensificare a parului, se vor implanta 3000-3500 de grefe, iar daca spatiile goale din zona barbii vor trebui umplute, medicul va implanta in jur de 1000-2000 de grefe. Deci, pretul depinde de numarul de grefe.

Legat de subiectul transplant de barba pret bun, in Romania exista foarte multe clinici care pot realiza aceasta procedura estetica la un pret accesibil pentru pacient. Prin urmare, barbatii care isi doresc un transplant de barba, pot apela cu incredere la medicii specialisti din clinicile existente in unele orase romanesti.

implant de barba pret

Spre exemplu, mai jos vor fi mentionate trei clinici din Bucuresti si Cluj-Napoca, in care multi barbati si-au facut implant de par, la preturi foarte bune:

  1. Clinica Dr. Felix – transplant de barba pret accesibil Bucuresti

implant de barba pret dr felix

Tot mai des, pe Internet se cauta informatii cu privire la transplant de barba pret bun. Cand vine vorba de operatii estetice la preturi accesibile, Dr. Felix, este unul dintre cei mai cautati medici. Toate interventiile sale au fost un adevarat succes si inca sunt.

Clinica Dr. Felix din Bucuresti este una dintre cele mai bune din tara, care pe langa romani, trateaza si foarte multi straini care vin aici pentru a-si face interventii estetice. In cadrul acestei clinici, implantul de barba este tot mai des solicitat de catre tineri.

Tehnica folosita pentru implantul de barba este FUE, una dintre cele mai putin invazive tehnici si una dintre cele mai eficiente. Dr. Felix considera ca cea mai importanta parte a implantului de par este modul in care grefele sunt pozitionate, dar si orientate. De asemenea, acesta garanteaza tuturor pacientilor sai rezultate cu un aspect 100% natural.

In functie de caz si de densitatea barbii dorita de pacient, procedura estetica poate dura aproape 5 ore. La 4 saptamani dupa ce a fost facut transplantul de par, barba va putea fi barbierita normal.

  1. Lookclinic – implant de barba Bucuresti

implant de barba pret lookclicnic

Barbatii interesati de un transplant de barba pret accesibil, pot opta cu incredere pentru Lookclinic. In cadrul acestei clinici, medicii specialisti realizeaza operatii estetice de succes, cu un rezultat 100% natural. Pentru implantul de barba, se utilizeaza metoda FUE, una dintre cele mai evoluate tehnici. Pacientul nu va simti dureri si nu va ramane cu cicatrici. Cei ce isi vor face un transplant de par la Lookclnic nu vor putea distinge parul natural de cel transplantat.

Lookclinic pune la dispozitia tuturor pacientilor sai un mediu steril si sigur. Intreaga interventie este realizata de medici cu experienta care folosesc instrumente microchirurgicale si aparatura de ultima generatie.

Legat de costuri, Lookclinic le ofera pacientilor sai urmatoarea lista cu preturi:

– sesiune mica (graft/par – 800/1850) – 1560 de euro;

– sesiune avansata (graft/par – 1500/3500) – 2350 de euro;

– uriasa (graft/par – 3200/7400) – 4700 de euro;

– sedinta PRP 150 de euro.

  1. Motora Hair Transplant & Aesthetics, transplant de barba pret accesibil Cluj-Napoca

transplant de barba pret motora

O alta clinica recomandata pentru transplant de barba pret accesibil este Motora Hair & Transplant Aesthetics din Cluj-Napoca. Aceasta clinica realizeaza sute de interventii pe an, indeplinindu-le astfel visul foarte multor pacienti. De asemenea, are scopul de a oferi cele mai realiste rezultate, care vor multumi pacientii pana la sfarsitul vietii lor.

Echipa de specialisti utilizeaza pentru implantul de par metoda FUE, una dintre cele mai moderne tehnici la nivel global. Datorita acestei tehnici, pacientii nu vor avea dureri si nu vor ramane cu nici un fel de cicatrici dupa interventie. Pe langa asta, pacientii pot beneficia de un spatiu de cazare confortabil si in siguranta.

Medicii garanteaza o recuperare rapida si rezultate vizibile intr-un timp scurt. Pacientii se pot intoarce acasa imediat dupa operatie, deoarece se va face anestezie locala, ceea ce nu presupune o internare in spital. Astfel, urmatoarea zi, isi pot relua activitatile zilnice.

Nu se recomanda bazinul de inot, sauna sau expunerea directa la soare timp de 15-30 de zile. Doctorul Motora ofera pacientilor sai sfaturi legate de administrarea anti-inflamatoarelor, sfaturi pe care pacientii trebuie sa le respecte cu strictete.

Legat de pret, clinica Motora ofera pacientilor sai pachete atractive, foarte avantajoase, in functie de marimea zonei faciale ce necesita implant de barba. Costurile variaza de la caz la caz.

S-au facut cateva cercetari, in urma carora a rezultat ca barbatii care si-au facut implant de barba la una dintre clinicile mentionate au fost multumiti de rezultat. In final, cel mai important lucru este ca pacientului sa i se redea increderea si sa i se  imbunatateasca aspectul fetei, intr-un mod cat se poate de natural.